Winter is coming

Vinter betyder sne 

Ikke overalt i verden, er vinter = med sne, men ikke desto mindre er det godt at have styr på proceduren, så man ved lige præcis, hvordan man håndterer et ordentligt lag sne. Der er nemlig et par ting, man som husejer, skal have styr på, når den første sne falder. 

Måske har du altid boet i lejlighed, og er i tvivl om, hvad man egentlig helt hundrede procent skal have styr på? Forståeligt. Du kan altid tjekke gode hus og have tips ud på https://husblog.dk/, men du kan også få det hurtige overblik i denne artikel. 

To-do når der falder sne

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at ryde fortorvet for sne. Faktisk står det i lovgivningen, og hvis du ikke vil gøre dig uvenner med naboen, er det nok en meget god idé at få gjort.

Køb en skovl i Harald Nyborg og aftal eventuelt med naboen, at I skiftes hver anden gang til at rydde hinandens fortov. På den måde skal overtøjet ikke på mere end højest nødvendigt, men blot hver anden gang – man kan jo ligeså godt få klaret begge fortov, når man nu alligevel står derude.

Et andet godt tip er at huske at fjerne de store istapper, der kan hænge ned fra dit hus’ tag. Det er med til at forsikre, at det ikke rammer nogle i hovedet, når man går under dem, som i værste fald kan resultere i alvorlige ulykker.

Dernæst kan du også tjekke, om der kunne være mulighed for sneskred fra dit tag. Hvis ja så guide dine gæster udenom stykket, så de ikke lige pludselig står med en stor klump sne i hovedet. Ak ja, det er en del mindre farligt end en istap, men det er ikke ensbetydende med, at det er sjovt. 

Generelt bør der fjernes sne fra dine tage, hvis der ligger mere end 1 meter sne.