Sådan vælger du den rette fagmand til dit byggeprojekt

Har du en drøm om at få lavet nyt køkken, bygget ny carport, få lagt en ny terrasse eller måske få renoveret din bolig, så er det vigtigt at finde den rette håndværker. Vælger du først den forkerte håndværker, kan det ende med at blive en dyr affære. Gør dig derfor umage og brug den nødvendige tid for at undersøge markedet og finde den bedste håndværker til at løse opgaven. 

Vi har netop taget os lidt spalteplads for at hjælpe dig på vej. Således du er opmærksom på de overvejelser som du evt. kommer til at stå over for, når du skal vælge en håndværker til at udføre dit drømmeprojekt. 

Hvad bør du være opmærksom på, når du skal vælge en håndværker?

Alt efter hvad det er for et byggeprojekt du ønsker at kaste dig over, er det klart en fordel at undersøge markedet for håndværkere der er specialiseret til netop denne slags opgave. Når du har fundet nogle potentielle håndværker, er det en fordel at vælge en håndværker, der er lokalt fra byen eller tæt på. Det kan spare dig for mange penge, da du ikke skal betale for den transporttid der typisk vil være fra arbejdspladsen og til din bolig. 

Når du kommer dertil hvor du har indhentet forskellige tilbud og skal til at vælge din endelige håndværker. Så vær opmærksom på at den aktuelle virksomhed er medlem af en garantifond. Det er din eneste sikkerhed for, hvis der skulle opstå misforståelser, sjusk, fejl eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde. Her vil du kunne få en erstatning op til 100.000 kr, så det dække de omkostninger der er forbundet med det. 

Vi har gjort os lidt research på at finde en pålidelig og kompetent håndværker, der er i stand til at løse mange forskellige opgaver. Her har vi fundet frem til at byg.agx.dk har en høj kundetilfredshed og samtidig er medlem af Byg Garanti.