Klog dig lidt på Caribien

Hvad forbinder du med Caribien?

Mange tænker i hvert fald på at tage på et velfortjent krydstogt til Caribien, og det er da også et af de mere yndede mål for mange cruise-destinationer.

Man slipper for at rejse hele vejen derover med fly eller lignende, og mange gange man kan heller ikke mellemlande, og især med Cuba i Caribien kan det bliver svært at komme via USA ind i landet.

Men den smukke natur, de lækre strande og det gode vejr vil man ikke misse, så især afgår der en del krydstogter fra Europa med mål visse steder i Caribien, hvor man så har et par dage til at shoppe lidt rundt og snuse indtryk ind fra et sted, der ligger så langt fra vores egen del af verden.

Når du så har booket dig ind på den tur med et krydstogtskib, så er der jo nogle herlige dage, der tilbringes ombord på skibet, mens man venter på at komme i havn et sted i dette mellemamerikanske område, og så er det godt, at vi her kan udstyre dig med lidt viden, som du kan lufte for dem, der lytter med.

For når man blandt andet siger, at Columbus ankom til Amerika i 1492, så var det ikke fastlandet af det, vi i dag kender som verdensdelen Amerika, det var faktisk en ø i Caribien.

Han nåede aldrig at sætte en fod på fastlandet faktisk.

Området er jo nok også kendt for sine pirater tilbage i 1700-tallet, men den gloværdige tid med pirater var faktisk kortvarig og varede ikke utallige årtier, som flere mennesker tror, men blot få årtier.

Men det var så også nogle hektiske år, hvor man blandt andet så, at der kom ligestilling blandt mænd og kvinder, som pirater.

Sådan, så har du lidt viden at blære dig med, som gør det endnu mere spændende at tage på krydstogt i Caribien.