Ikonisk lampedesign til dit hjem

Skab dit eget udtryk med den helt rigtige lampe

Mange ting og detaljer i hjemmet er med til at skabe beboernes helt eget, personlige udtryk og unikke smag. I indretningen kan  vi virkelig markere os gennem æstetikken og vores valg af interiør, og som oftest siger hjemmet rigtig meget om de mennesker, der bebor det. Én af de ting som er med til at udtrykke netop din smag, er valget af belysning og lamper. Der findes et væld af  løsninger inden for belysning, og det kan til tider være svært at navigere rundt i det store marked. For er du egentlig mest til simpelt design eller store, pompøse lamper? Til pangfarver eller hvid, grå og sort? Og hvordan skal lyset være?

Ikonisk lampedesign til dit hjem

En serie af lamper der formår at forene det simple design med de lidt mere larmende farver, er den ikoniske Flowerpot fra Verner Panton. Alle seriens lamper er skabt ud fra det samme, enkle design: to halvcirkelformede kugler vendt mod hinanden, og dette design har vist sig at have langvarig designkvalitet. Serien stammer tilbage fra 1968, og den dag i dag pryder den smukke Flowerpot-lampe fortsat mange moderne hjem. Lamperne – som både findes som bordlampe og loftslampe – kommer som bekendt både i farverige udgaver, men også i de helt neddæmpede farver, som kan passe ind de fleste steder. Så uanset om du er til sennepsgul, rødbrun og blå eller din nye lampe helst skal holdes i de hvide, grå eller sorte toner, så finder du helt sikkert et match blandt Flowerpot-lamperne. Alle de fine lamper kan erhverves hos AndLight og tilmed til favorable priser, da flere af lamperne fra tid til anden er nedsat.

Så leder du efter den perfekte lampe i ikonisk, simpelt design, der kan pynte i dit hjem og skabe netop det udtryk, du drømmer om? Så gå på opdagelse i Verner Panton Flowerpot lamperne hos AndLight.