Hvad kan man lave på et autoværksted?

Selvfølgelig ved du da godt, at mekanikeren kan lave biler og andre ting på et autoværksted.

Sådan ligger landet jo, om den autoværksted er i Valby, om dette autoværksted befinder sig i Svendborg, eller om der er tale om et autoværksted i Højby.

Men hvad med dig? Ja, dig, som person, der måske skal bruge lidt tid at opholde sig i sådan et autoværksted. Hvad kan du lave?

Det kan jo være, din bil et gået i stå, og autohjælpen hjalp dig med at køre dig på det nærmeste autoværksted, men der var ikke lige en reservebil ledig, eller mekanikeren mente, det ikke ville tage så lang tid at fikse fejlen, så man kunne køre hjem i ens egen vil fremfor en fremmed bil.

Det har man så sagt ja til, men pludselig finder man ud af, at man kommer til at skulle blive der lidt længere end nødvendigt, og det kan alligevel ikke svare sig at blive hentet og kørt hjem af andre, hvis de bare ringer fra autoværkstedet og siger, at nu er bilen parat, i samme sekund, man lander derhjemme.

Måske er bilen ikke gået i stykker, men det kan være, du er til syn med den, så du ved, du kommer til at skulle blive en rum tid ved dette autoværksted, der fører syn med biler.

I sidstnævnte tilfælde kan du jo medbringe alt fra noget at læse i til strikketøjet, så du kan slå tiden ihjel imens.

Men i førstnævnte tilfælde havde man nok ikke lige planlagt denne “omvej”, og så må man ellers håbe, der er strøm nok på ens telefon, til at underholde en, til bilen er køreklar igen.

Eventuelt kan det svare sig altid at have noget læsestof og en oplader i bilen.

Ofte er der for resten et venterum på et autoværksted, så du kan trække dig tilbage og slappe af i frem for larmen hos mekanikerne på værkstedet.