Frækkere sex med en butt plug

Analsex er en seksuel leg, som fortrinsvis har været populær blandt homoseksuelle mænd. Med med den seksuelle frigørelse er der gradvist sket en bevægelse hen imod større åbenhed på dette punkt i de heteroseksuelle soveværelser. Især unge, som ikke er vokset op med fordomme på over for de nyere seksuelle udtryksformer, eksperimenterer lystigt med denne. Men selv om analsex har sine åbenlyse fordele – blandt andet risikerer man ikke at blive gravid ved analsex – er der visse forholdsregler, man bør træffe, førend man kaster sig ud i denne nydelsesfulde disciplin. For det første er analsex ingen garanti imod seksuelt overførte sygdomme. Og for det andet kan man risikere at gøre skader på sig selv, hvis man ikke er ordentligt forberedt på analsex. Denne kropsåbning er jo ikke, på samme måde som vagina, beregnet til denne type belastning.

Undgå skader ved analsex med en butt plug

En måde, hvorpå man kan forberede sig på analsex, er ved at benytte en butt plug. På samme måde som pleasure balls træner bækkenbunden op, kan en butt plug træne den uprøvede ringmuskel op til at opbyde den fornødne fleksibilitet. Og netop fordi analsex er trådt ud af tabuets slagskygge, er markedet for sexlegetøj, som understøtter udøvelsen af analsex, formelig eksploderet.

Derfor er det nu muligt i velassorterede sexshops at erhverve sig en butt plug, som passer lige præcis til eens eget behov. Og i modsætning til før i tiden, hvor butt plugs fortrinsvis var fremstillet i billige plast materialer, finder du nu butt plugs i såvel slidstærk silicone som stål og glas. Fordelen ved de to sidstnævnte typer butt plug er, at de kan anvendes sammen med silicone baseret glidecreme, som er den type, der anbefales til analsex, da den ikke fedter, og ikke optages i huden.

Du kan finde butt plugs i ale størrelser og tilgængelige materialer på belugi.dk