Forkæl den lille med Bibs sutter

Alle babyer bruger sutter. Ved første øjekast tænker du måske ikke så meget over, om den ene sut er bedre end den anden sut. Men det kan faktisk godt være tilfældet. Sutterne fra mærket Bibs er i hvert fald virkelig gode. De er med deres ergonomiske effekt yderst innovative og så ser de jo bare flotte ud i de mange nordiske retrofarver, som de kommer i. 

Bibs sutter er ergonomiske

Sutterne fra mærket er blandt de mest foretrukne blandt danske forældre. Det har de faktisk været i mere end 50 år. Populariteten skyldes blandt andet:

– Suttens ergonomiske udformning

– Sutten minder om moderens bryst

– Sutten er udført i naturgummi

– Sutten giver barnet god sutteteknik

– Sutten er lanceret i friske retrofarver

– Sutten passer til tidens farvetrends

Sutten fra Bibs har derfor utrolig mange fordele. Derfor er de nogle af de mest populære på markedet!

Bibs sutter kommer i smarte retrofarver

Der er ikke noget værre end en super kedelig plastiksut i hvid. Der skal altså lidt farver på hverdagen for de fleste, men det skal også være på en god måde. Ikke for vilde farver, men flotte farver i gode nuancer. Bibs sutter fås i mange flotte nuancer som sand, smoke, blush, dark teal, petrol og rust. Der er helt sikker en farve, som du vil forelske dig i!

Shop sutter fra Bibs til fornuftige priser

Du kan købe de fine sutter fra Bibs hos Loukrudt. I denne webshop finder du både mærkets supreme sutter og deres runde sutter. Du kan gå på opdagelse i udvalget og finde noget til din egen baby eller til en god gave til babyshower eller til de nybagte forældre. Det er helt sikkert en gave, som de vil blive glade for!

Shop Bibs sutter hos Loukrudt! I shoppen finder du altid gode tilbud og mange forskellige fine farver.